nedelja, 7. oktober 2012

miškolinova sobica, gozdno potepanje in krofini

že dva dni imava z Mr urejava sobico za miškolina. 
najprej sva se lotila vse šare, ki sva jo obadva pritrogala, ko sva vselila.  on od doma, jaz iz študentskega doma. seveda sva večino pometala, nekaj podarila, nekaj je 'na bolhi' (podarim kavni aparat Dolce gusto), nekaj pa je stvari, ki jih pač ne moreva (še) kar dati v tačrno kanto. 
ravno med silno vnemo me danes kliče D. na vprašanje, kaj počnem, ji odgovorim, da bomo miškolina počasi preselili v svojo sobico .. 
ker je punca videla to sobo še letos poleti (in stanje takrat ni bilo prav nič drugače še v petek zvečer), je odgovorila: a to tisto sobo, v kateri imata vsega in svašta?. 
ja. to je tista soba. le v njej imamo zdaj samo še vsega. no, pa miškolinova posteljica in on bosta notri. 
a danes še ne. 
tudi jutri najbrž še ne.
 hm, v torek še tudi gotovo ne ... 
pred 18. letom menda že enkrat izvedemo to selitev :)

včeraj smo šli raziskovat gozd. našli smo ogromno gob. največ rdečih mušnic. smo jih rajši kar pustili pri miru :) našli smo tudi en kostanj. ulovili smo 4 listke. 


miškolin je večino gozdnega potepanja sicer prespal pri meni v 'bobici', a vseeno je užival na jesenskem sončku. 


danes smo bili na mafinovem obisku. 


smo spoznali malo princesko A. 
lepotičko, z modrimi učki po mamici in s frizurco na irokezo. naravno. narejeno brez laka za lase. :) princeskin bratec je bil navdušen nad mafini, še posebej nad smetano. 
in to niso mafini, niti ne krofki. so krofini, če vprašate tega malega strelo mcquina.


1 komentar:

  1. selitev je za iztoka pomemben korak, ampak nič ne skrbita tudi če se ne preseli še jutri, pojutrišnjem. tudi velika dekleta in fantje se bojijo do poroke spati sami :)hehe, veš kaj mislim:)

    OdgovoriIzbriši